Post by eralgetlice on Feb 12, 2022 2:09:15 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Doodle Jump ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Doodle Jump IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daugiau klavišų ▞▞▞
▞▞▞ Doodle Jump 2022 version ▞▞▞
Beprotiški viso ekrano skelbimai po kiekvieno žaidimo! Net jei mano telefonas yra tylus, skelbimai pradeda veikti su visa muzika ir garsu! Sąžiningai, čia ir ten yra keletas skelbimų, tačiau jų yra per daug. Pašalinta.
Visai nieko bet greit atsibosta
Šis žaidimas sukelia priklausomybę, duosiu tai, bet skelbimų kiekis jame yra nepriimtinas, juolab kad žaidimas yra kaip dešimtmečio senumo. 4,3/10.
Geriau nei gerai ir nestumkit greiciausiai cia jusu tl nepaveza o ne programa kalta
Nuostabu
geras žaidimas, bet tai kaip šnipinėjimo programa. ji prašo prieigos prie saugyklos už kasdienius apdovanojimus.Nesuprantu kodėl
nu
Šis žaidimas yra nuostabus! Jis neperša reklamų į veidą, turi mielą dizainą ir toks kūrybiškas žaidimas! Tačiau turiu vieną pasiūlymą: į nindzių parduotuvę turėtumėte įtraukti veikėją, kuris galėtų trumpam pristabdyti laiką, kad būtų lengviau pereiti per judančias platformas. Ačiū
geras žaidimas laikas bėga. tiesiog bakstelėkite ir žaiskite.
Heroes Inc! 아케이드 iqas
Aš žaidžiau šį žaidimą seniai, man taip nostalgija žaisti žaidimą, kurį žaidžiau taip seniai, taip pat nesuprantu, kodėl žmonės sako, kad tai yra šiukšlių skelbimai
Žaidimas yra įdomus, tačiau jame yra daugiau skelbimų nei jūsų vietinė kaimynė, kuri turi daugybę lytiniu keliu plintančių ligų
Geriausi Android žaidimai ir kaip juos atsisiųsti nemokamai
Gerai, kad... Prisimenu, kai žaidžiau šį žaidimą, kai man buvo 4 metai, tai buvo mano mėgstamiausias žaidimas, dabar esu vyresnis ir vis dar jį dievinu. Šis žaidimas buvo mano brolio telefone, kurį jis man retai leisdavo žaisti, todėl jis tik dar labiau jaudindavo, kai kada nors galėčiau žaisti žaidimą dabar, kai turiu savo telefoną, galiu žaisti pagal savo širdies troškimą (tai yra visą laiką ) NES TAI YRA MANO VISŲ LAIKŲ MĖGSTAMOSIAS GE FRICKEN PASAULYJE IR MAN JI MYLIU IR OMG, JIS LABAI KURINA PRIKLAUMYBĄ, O JEI SUSITIKIU SU KŪRĖJAMIS JUOS PABUČIUOČIU amžinai!!!!!!! IR MAN PATINKA, KAD YRA TIEK DAUG ĮVAIRIŲ LYGIŲ IR TEMŲ, JOS VISI MAN MĖGSTAMIAUSIOS, IR AŠ VISĄ LAIKĄ DARBUOJU MOKYKLOJE, DARBUOSE, DUŠE (TIKRAI ŽOGIAI), ANT SOFTOS, LOVOJE, SUSITIKIANT BŪTINAI BŪTINAI ATŠALINTI IR NEĮMANOMA PASIRINTI.... MAN TAI LABAI MYLIU AHHHH PAKEISTI DAUGIAU LYGIŲ IR AŠ TEKSIU UŽ TAVE NEREIKIA JŪSŲ LYTIS AR TUTESI UŽ MANES, NES TU ESI GERIAUSIA MANO DRAUGĖ Pradžioje prašome atsakyti💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💋💋💋💋💋💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍 💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍. 💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍. 💍💍💍💍💍
Specialūs „Android“ žaidimai šioms Kalėdoms 2021
Tai įdomus arkadinis žaidimas, turintis galių ir daugybę temų, bet jis gali pasidaryti nuobodus ir jame yra daug skelbimų, bet tai puikus žaidimas, bet man jis tinka
Norėjau atgaivinti savo prisiminimus su šiuo žaidimu, kai žaidžiau jį prieš 10 metų, bet rankinių valdiklių trūkumas nuvilia.
gerai, bet aš žaidžiau geriau
Tai labai patiko ankščiau. Taip buvo prieš tai, kai reikėjo žiūrėti į skelbimus tarp kiekvieno turo.
Daugybė priedų ir baisių valdiklių, bet apskritai gera programa
Man patinka šis žaidimas. Tai puikiai tinka silpniems telefonams ir puikus būdas užmušti laiką, kai jums nuobodu. Važiuoja labai greitai, o patirtis puiki.
Doodle Jump Аркадни iuj
Doodle Jump Аркаде ovs
Geras žaidimas ipač kai neturi ka veikt gali trumpam atsibpsti bet poto vėl patiks siuskites labai verta!
Doodle Jump Arcade wodk
Reikia sinchronizuoti duomenis su Google Play... balus, kad perjungdamas įrenginį galėčiau matyti savo rezultatą
PASIEKIMAI: arachnofobija, gorilos jaudulys, nardymas draudžiamas, įsibrovėlių terminatorius, sveikai maitinantis, ištvermės šuolininkas, sutelktas ištvermės šuolininkas. NEVEIKIA.. TAI DAUG. FIX PLS
Galima naudotis: „Android“, „iOS“. Kaina: $ 0,99. Parsisiųsti: „Google Play“ „iTunes“. „Doodle Jump“ yra dar vienas atsitiktinis žaidimassukūrė aukščiausias
Gitara pro dainos parsisiųsti. Atsisiųsti nemokamai programą ...
Senas yra auksas
Man patinka šis žaidimas, nes įdomu, kaip jie jį sukūrė. Ar jie naudojo kokią nors paprastą programą, ar tai c++ ar java. Įdomu žinoti. O, jie negali daryti c++, nes tai yra „Android“. daug juoko
Nelabai įdomus, nuobodus žaidimas
pats žaidimas yra nuostabus, bet nuolatiniai skelbimai kiekvieną kartą, kai mirštate, yra siaubingi, nes iš esmės jus baudžia už tai, kad žaidžiant turite internetą ir jei šios nuolatinės reklamos nepataisomos, aš pašalinsiu žaidimą
Sugriauta vaikystės klasika. Jis sugenda vos po kelių sekundžių.
Atsisiųskite geriausius „Android“ ir „iOS“ skirtus „Kempiniuko ...
Neblogas geimas viskas jam ok
Per daug stipraus papildymo
Kūrėjai vis dar nieko nepadarė, kad šį žaidimą būtų galima žaisti. Vis dar neįmanoma surinkti 50 000 taškų ir neįmanoma praleisti neįmanomų misijų. Jei norite žaidimo, kuris būtų sudėtingas, bet vis tiek įmanomas, venkite to.
Šaunu, bet Kalėdų Senelio režimas vėluoja dėl sniego...
Visai nieko zaidimukas. Tik kartais buna nuobodokas. Bet siaip yra geras.
Pradėjau žaisti atvirai sakanat nepatiko. Po kiek laiko žiauriai užsikabinau. Smagiausia žaisti su draugu stengiantis nurungti vienam kitą prieš draugo surinktus tašką. ! 5 balai.
15 geriausių arkadinių žaidimų, skirtų „Android“! (Atnaujinta 2019 m ...
Idomus žaidimas
Šis žaidimas yra geras, bet dėl tam tikrų priežasčių JUMS MIRTUS NEBUS REKLAMINĖS. TAI erzina. Galiu pašalinti programą
Geras 5
Man patinka žaidimas, bet čia yra didžiulė problema, kai žaidžiate telefoną nukreipę į viršų (kaip reguliariai laikote telefoną, kaip kalbėdami), logotipo simbolis juda, kai bandau pakreipti telefoną, todėl turiu jį žaisti. žemyn ir sumušus galvą žemyn sėdint, tai po ilgo laiko sukeldavo siaubingus nugaros skausmus, kas kada nors žaidžia, rekomenduoju NEžaisti šio žaidimo ilgą laiką, nes skausmas užsitęsia iki kitos dienos.
Kai pralaimime žaidimą, yra per daug skelbimų
Šis žaidimas yra gerai, tai yra šiek tiek smagu, jei turite laiko ir norite jį žaisti, pabandykite jį 4/10
200 tūkst