(Android/iOS) Pacific Warships: Naval PvP suurendada kristallide häkkimist
Feb 12, 2022 2:03:07 GMT -5
Post by eralgetlice on Feb 12, 2022 2:03:07 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pacific Warships: Naval PvP ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pacific Warships: Naval PvP IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ suurendada kristallide häkkimist ▞▞▞
▞▞▞ Pacific Warships: Naval PvP 2022 version ▞▞▞
Mäng on üldiselt suurepärane. Siiski on mängu väikese mängijabaasi puudumise tõttu keeruline lõbusat tegevust saada. Sellel mängul on potentsiaali, kuid praeguse seisuga on see igav.
thx graafika jaoks, kuid seal on probleem reitingu ja vet-lahingu osas: Petturid on mürgisemad kui varem, isegi kilp ei talu seda autokahuri pettust mõlemas lahingus, mul on ka video petturist mitu korda reitingulahingus ja sellel on ka automaat -raketilaadur, mis laadib uuesti 1 sekundiga. Loodan, et saate selle parandada ja petturid eemaldada või nad keelata.
Oleks väga lahe, kui saaksite müüa kõik osad, mida te ei kasuta. Mida kõrgem on tase, seda suurema hinnaga saate seda müüa, kuna valuuta hankimine on 4. ja 5. tasandi laevadele jõudes väga keeruline.
Väga lõbus mäng, soovime, et meil oleksid klannid, mis moodustavad laevastike ja et meil oleks laevastiku ülem juht. Ma väga loodan, et hiljem suudame teiste lavastustega rohkem suhelda.
Selle mängu mängimine on väga tasuv. Kui teil on piisavalt patsiente, saate selle kindlasti ära lihvida, kuid see ei ole lihtne. Saadud hüved on peaaegu tühised, kui just ei osta esmaklassilist kontot. Mis pakub umbes 300% rohkem preemiaid. Suurim mänguost selles mängus on 300 dollarit. Laevade uuendamine muutub väga keeruliseks, kui te raha ei kuluta. Vältige seda mängu, kui teil pole sügavaid taskuid...
mäng on suurepärane. reklaame pole. preemiad võetakse pärast mõnda aega mängimist tagasi.
Suurepärane nabavastase võitluse sims Playa jaoks, mitte taskuraamat, võite selle teenida või osta. Kuid saab hõlpsasti uuendada!!!
Väga lõbus mängida. Võiks teatud asjade jaoks kasutada odavamaid kulusid, kuid peale selle on see suurepärane mäng!
Kui liigute tasemetega edasi, seavad nad teid meelega vaenlase laevade vastu, mis on 3 või 4 astet kõrgemal. Lahingud ei tundu ausad, sest kui olete pettunud, tahavad nad, et kulutaksite versiooniuuendusele rohkem aega ja raha. Mängu mängimine on tasuline ja need, kes on nõus maksma, saavad kõik paremad laevad. Mul on kahju, et ma ei saa seda mängu mängida ebaõiglaselt sobitatud koefitsientide vastu.
Mäng on olnud üks parimaid, sest parim graafika parimate erinevate valikute ja versiooniuuendustega on see tõesti lõbus mäng ja mõne mängija mängimine võib muutuda väga keeruliseks. Probleemid, mis mul praegu on, kui mingil põhjusel ütleb mu uues telefonis iga kord, kui ta kõiki mänge külastab, laadides mängu, võitlevad mängijad valmistuvad mängu, kuid see läheb minu jaoks iga kord arvesse ja alati on suunakood mõnikord, kui ma olen halb signaal, kuid nüüd see ei laadi probleemi!
Pole kindel, mis viga, kuid ei saa vastet laadida, aegub iga kord. installisin hiljuti oma S20-sse ja taastasin profiili alates s8-ga mängimisest.
Ma tõesti nautisin mängu, kuid erinevus teir'i vahel oli öö ja päev. Mäletan, et mul oleks parem lahingust lahkuda, kui mul oleks ainult uustulnuk, sest see ei suudaks võistelda millegi muuga kui teiste algajatega. Mäng teeb ka ilmselgelt selgeks, et edasiminekuks on vaja lisatasu, mis suurendab auhindu kuni 500%.
Nii masendav. Valad lask lasu järel oma, alati paremasse, vaenlase meeskonda ja ometi hävitatakse sind enamikus üks-ühele mängudes kiiresti. Ära raiska oma aega. Jätke see mäng krediitkaardisõdalaste hooleks.
See mäng on tõeliselt lõbus mäng! Mulle meeldis see nii väga, aga kahjuks..see mäng on omamoodi pay2win..ja ma loodan, et arendajad suudavad muuta selle mängu sõbralikumaks mängijatele, kes ei kuluta sellesse mängu raha, aga üldiselt...ma naudin seda! ..ja ma annan 5 tärniga arvustuse, kui teie, kutid, arendajad otsustasid selle parandada!
Ostsin soodusmüügi, mis teil oli tähtkuju jaoks, 1500 kulda ja 100 000 münti ning oranži kamuflaaži. Pärast selle ostmist ei saanud ma oma tooteid kunagi kätte. Mulle meeldib mäng, aga kus on mu ost. Kas krediteerige mulle mu raha tagasi või andke mulle see, mille eest maksin. Maksin 6,49 dollarit.
Mul on olnud probleeme reklaamidega, mida ei saa enam vaadata, et koguda esemeid, siis olen selle ilmumise pärast väga pettunud, kuid mulle meeldib endiselt seda mängu mängida, parandage see probleem võimalikult kiiresti ...
Veel üks värskendus, mis vabaneb vanast esmaklassilisest seadistusest, ostsin lahingupassi ja sellega oleks pidanud kaasas olema droon, uuenduskiirus ja erisündmuste laev (kimäär), mida pole kunagi kätte saadud, ma ei näe võimalust neid nõuda – saan aidata abi sellega?
See mäng on suurepärane, sest mängin seda seitsmendal päeval ja isegi kui mängite mängijatega, kes maksavad võidu eest, on teil endiselt võimalus võita. Igal laeval on nõrkus teise laeva suhtes. Destroy võtab välja lahingulaeva, lahingulaev ristleja ja ristleja hävitaja. Ei jõua ära oodata, millal saab lennukeid kasutada.
Soovitan teil kasutada mängijataseme edenemissüsteemi, mitte mängija taseme edastussüsteemi, see muudab mängu edasiliikumise peaaegu võimatuks! See ei ole FPS, see on sõjalaeva MMO! Põhjus, miks ma soovitan Tier süsteemi, et muuta see vähemalt lihtsamaks, näiteks kui ostate laeva, peate järgmise astme avamiseks selle laeva või mitu laeva teatud punktini uuendama, soovitan kasutada tasemesüsteemi ainult lisatasude puhul. et muuta mäng ka õiglasemaks, kas lisada ka rohkem astmeid?
Liiga palju vahelejäämist... teie sihtimine üks sekund, siis laev jätab vahele, siis teie sihtimise sihik kaotab selle paariks sekundiks ... parandage see palun... Mul on Interneti jaoks suurepärane kiirus
Püüdmispunktid on liiga kiired. Kontroll 2 kolmest ja mäng on läbi vähem kui 5 minutiga. Miks alustavad mõlemad pooled 300 püüdmispunktiga enne, kui mäng üldse algab? Laeva tervis vs kahurid on tasakaalust väljas. Hävitaja ei tohiks olla suuteline sõitma sama tasandi ristlejaga, lihtsalt kahurid vs kahurid. Teil, arendajatel, on oma teed. Edit: Arendajad, mulle ei meeldi teie mäng. Tegelikult olen/olin innukas sõjalaevade mängija (arvuti) ja arvan, et teie mäng (mobiilis) võib nende mobiiliversiooni otse veest välja puhuda! (sõnamäng lol). Ainus probleem on see, et teil on enne selle murdepunkti jõudmist natuke tööd teha. Jätka samas vaimus!
Graafika on ilmselt parim tbh mäng, see on okei, aga ma alles hakkasin mängima, nii et vaatame, kuidas see siiani on suurepärane ... vajame rohkem paate, paar värskendust ja tõenäoliselt on see parim mäng mobiilis
Pacific Warships: Naval PvP Laga ugk
Demolition Derby 2 Utrka vcd
Ma ei nõustu kindlalt sellega, et te varastasite teise mängija laevad. Miks? Kui ma sisse logisin ja märkasin, et minu "Galaxy"-klassi lahingulaev polnud seal; Kontrollisin jaotist "Laevad" ja valisin "Galaktika". See viis mind uhiuue GUI-ni, mis võimaldab mul osta teist või vaadata omanduses olevat versiooni. Leidsin kohe oma Galaxy-klassi lahingulaeva ja otsustasin asendada ühe lukustamata pesas oleva laeva sellega. Meeldib asjaolu, et kasutasite ka funktsiooni "Laeva ümbernimetamine".
Oma viimase värskendusega on arendajad edukalt hävitanud minu armastuse mängu vastu. Nüüd võtate ükshaaval vastu laevastiku, et võidelda kolm korda kauem ja saada palju vähem kasu. Nende "tasuta esemed" ei ole valmis, kui link ütleb, et see on nii ja minu huvi püsib praegu peaaegu surmani ... Täname, et hävitasite selle, mis võis olla üks minu lemmikmänge...
Pacific Warships: Naval PvP Екшън uwe
See mäng on minu lemmik asi, mida mängida, midagi sarnast pole. minu jaoks ületab see kõik muud seotud mängud, see mäng on parem graafika juhtelementide ja mänguviisi poolest. aga tore oleks lisada kampaania, et saaks mängida võrguühenduseta. Teine asi, palun tehke oskuspunktide hankimine lihtsaks, sest olen seda mängu mõnda aega mänginud ja oleks tore, kui saaksin oma oskusi täiendada, sest neid on tõesti raske saada. Aitäh 😁. Kuid te oleksite pidanud võrguühenduseta mängu panema
Mitte minu jaoks, mõtlesin, et proovin, kuid ei jõudnud teisest õpetusest edasi, see pole õiglane, kuid ma eeldasin, et see on rohkem nagu sõjalaevade maailm, kuid see imelik mõjus mulle raamide ja ebareaalsete kiirustega nagu 40 sõlme mis hiilib mööda ekraani ja muud sellised asjad, mis panid mind otsustama edasi anda, kuid see on ilmselt hea mäng. Ma ei ütle, et ära mängi, ma lihtsalt ütlen, et see pole minu jaoks. See on põhjus, miks ma andsin sellele 3 tärni, sest see on hea, mitte halb mäng, vaid mitte 4 mulle, tänu kuusele, kes tegid kõvasti tööd ot, kuigi arendajate kallal
kena graafika ja kõik, kuid vihkan seda asja, et ainult siis, kui sul on raha, saad lahedad asjad või muidu on samad laevad ja üritustelt midagi saamine on samuti sama, sest sa pead jälle raha andma ja lapsed ei saa võita või see on tõesti raske võita.
Pacific Warships: Naval PvP پرتحرک ils
Olen seda mängu mänginud, kui see oli alles varajases arendusetapis, ja ootasin huviga, kuidas see pärast edasi läheb. Sel ajal oli kõrgeim tase, mida võis uurida, 4. tase ja ma mäletan selgelt, et mul oli 5 laeva, mis on 4. lahingulaev alates 2. tasemest – 4. ja 4. astme hävitaja, mis oleks kokku 5. Pärast seda, kui mul on 4. tasemele tundub, et arendus läks aeglaselt, nii et otsustasin selle kustutada, kuid täna laadin selle tagasi ja kaotasin oma mõtte, kuna mul on 2 laeva puudu.
See mäng on nii hea, kuid mul on tehnilisi probleeme. See logib mind mängust välja teatud tüüpi probleemide tõttu. Olen teinud kõik endast oleneva ilma desinstallimata palun abi
Ma annan talle praegu relvade tõttu kaks tärni, pole selge, kas saate teatud summa, kas saate osta rohkem või võidate need, kui võidate lahinguid. ma ei leia relvapiirkonda, kust saaksin osta ja osad hakkavad otsa saama, nii et kas keegi teab, mida teha, ma ei leia mingit teavet
Ma tahtsin sõjalaevade mängu liikvel olles ja see mäng võttis tordi! graafika on hämmastav ja seda on lihtne juhtida. laevad on väga korralikud ja kohandatud vastavalt teie maitsele, olgu see siis tugevus või välimus, kui olete nõus paar dollarit siia-sinna maksma, see on seda väärt!
suurepärane mäng hea graafika lõbusad lahingud. lihtsalt soovin, et selgitaksite mõningaid nende võimeid ja saaksite madalama astmega laevu tagasimaksete või osade või AU jaoks vanarauaks anda.
Tasakaal on jama ja palju häid laevu on palgamüüri taga blokeeritud. Originaal on palju parem. Esmaklassiliste laevade puhul ei leia ma seda muul viisil, kui ma ei leia seda, ainsaks võimaluseks on nende eest maksta, krediiti pole. Oh, ma saan aru, et esmaklassiliste laevade saamiseks peate minema kastid haarama, lootma, et soovitud laevaosa kukub ja SIIS saate laeva kätte.
Nad peavad lennukikandjaid närveerima. See on naeruväärne. Nad istuvad kaugel kaardi nurgas ja saadavad teile laine teise järel torpeedopommitajaid. Nende juurde on võimatu pääseda. Mis mõtet on mängida, kui lased inimestel seda teha.
see on suurepärane mäng, kuid vajab soolomissioone ja laadimisaeg on pikk, pluss kilbid ei kestnud väga kaua 15 sekundit, siis kulub lahingureas 35 sekundit, palun
Head päeva. Mängu laadimine võtab igavesti. See mäng töötab minu S6 Edge'iga. Kuid see ei tööta minu Note 10+ 256 GB Ph-ga. Olen seda juba rohkem kui 2 korda installinud, et veenduda. Ja ma taaskäivitasin ka oma telefoni. Palun vastake. Saatsin teile selle kohta meili. Lisatud fotoga telefoni üksikasjadest ja selle ekraanisalvestusest... Täname!
Tundub hea mäng olevat. Aga nagu ka teiste mängude puhul. Klaviatuuri kasutada ei saa. Mu sõrmed on sassis, nii et ekraani kasutamine on minu jaoks raskem. Oh, programmeerijad, kes ei suuda jälle mängijatele mõelda.