Post by eralgetlice on Feb 12, 2022 1:47:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Art of Conquest: Dark Horizon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Art of Conquest: Dark Horizon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти збільшують гроші ▞▞▞
▞▞▞ Art of Conquest: Dark Horizon 2022 version ▞▞▞
Гра досить хороша, також графіка також гарна, але здається дивною проблемою, коли граю на деякий час, мій плеєр десь застряг, і він не може рухатися, тому я буквально нічого не можу зробити, сподіваюся, що проблема буде вирішена.
У цій грі є ММО-аспект із відкритим світом, бій у стилі RTS і будівник бази для створення військ. Найбільше падіння, яке я бачив, це те, що готівковий кит може зруйнувати цілий сервер.
Cooking Crush - keittiö peli Pelihalli ezs
якщо гра покращилася за те, що вона не була настільки жадібною, щоб дозволити дорогоцінному коммадеру витрачати такі гроші на цю гру, я повернуся з повною зіркою.. я граю майже два роки і мені це подобається, але не частина витрат. 👍
Тож чи є мета цієї гри — йти по дорозі й стикатися з автобитвами? І побудувати замок? Що ще можна зробити в цій грі? Мені важко знайти вміст?
Ця гра попробуйте ото хейтют👹
Гра хороша. Але заблокований мінус мінуса. Спочатку пропонується допомога в грі, а потім блокують, за шахрайство, гальмують розвиток. Грати я вмію, головне не змішуйте.
Ви знову провалили, відкривали скрині і гра вилітає
Я не грав у жодну гру так постійно, як ця. Дуже весело, дуже захоплююче. Моя улюблена частина цієї гри – це живі битви, за винятком, якщо ви не під’єднаєтеся до Wi-Fi, дуель може бути дуже гальмовою, але цього слід очікувати. Якщо хочете, достатньо грати щодня, але також достатньо, щоб бути звичайним гравцем. Мені подобається, що вам не потрібно платити, щоб грати на вищих рівнях, хоча ви можете заплатити, якщо хочете. Обслуговування клієнтів чудове, і гра, здається, регулярно додає нові речі!
Що ви зробили з ігрою, чому не працює, пишете об дню пам'яті із-за вірусу, але не менше інших ваших ігор працюють!!! К тому-же ніякого попередження не було, хто-то сильно вріт.
Оновлення не завантажується Грати не має можливостей. Виправіть будь ласка
Гра класна але добавте українську мову
Art of Conquest: Karanlık Ufuk Rol Oyunu imdo
Я почав грати два роки тому і зараз граю кожен день без винятку, дуже складна гра. Гг Ліліт
Це дуже добре зроблена і дуже захоплююча мобільна гра. Я не можу похвалити це достатньо, і це виходить від того, хто в основному грає в ПК RPG / стратегії. Єдині недоліки, які він має (я не буду збивати з нього жодної зірок за це) наступні: - Ігри, які називаються «нубами», легко використовувати. - Формації для деяких рас залишають забагато квадратів незаповненими. - Одного з найкращих героїв можна отримати лише за реальні гроші і тільки якщо вам пощастить з його появою в магазині.
поясніть по собуттю,за счёт чого набираються очки?у мене було 1907,а після битви стало 600...спасибо за допомогу.
Одни китайці і донатери. Кожен день відкривають 2-3 нових сервера, старі сервери пусті на 80% вже через тиждень після запуску. Не рекомендую данну гру.
Сподіваюся, ви зможете розширити і перетворити цю гру в щось набагато більше - як можливість розвивати свого особистого героя і, можливо, робити те, чого ніколи не робили інші ігри - тобто можливість перемикатися в грі від стратегії до можливості досліджувати більше світів /виміри, такі як (підземелля та дракони), я вважаю, що має бути більше локацій (дякую за чудову гру!
Платіть, щоб виграти. Потрібен високий vip, щоб прогресувати та бути конкурентоспроможним, але оцінка функцій суворо контролюється, не може піднятися до хорошого рівня, не витрачаючи багато грошей. У них є інші бар’єри, такі як ресурси, патреон, у будівництві сили гри (храм) та ексклюзивний характер для контролю прогресу не/малих витрат. Редагування 2021 року: гра отримала кілька оновлень, які сприяють прогресу для гравців із низькими витратами, але все ще є p2w, хоча кожен може бути конкурентоспроможним, якщо грає мудро та наполегливо.
Гра класна
Дуже насолоджуюсь цією грою. Я просто бажаю, щоб усі герої були більш збалансованими, і я сподіваюся, що розробники AoC продовжують оновлювати та збільшувати поточний рівень, навички тощо.
Не можна писати в чат після остатньої обновки, виправте
Я неодноразово намагався надіслати електронну пошту в службу підтримки та не можу отримати відповіді. Мій телефон зламався, і коли я купив новий телефон і завантажив програму, він не відновив мій попередній обліковий запис через Facebook або GooglePLay. Чи може хтось допомогти мені з цим? Я вважаю, що відсутність підтримки викликає занепокоєння через те, скільки грошей я витратив на цю гру. **Це питання повністю вирішено. Зі мною зв’язалися і порадили повідомити адмінів через сторінку у facebook. Вони допомогли та змогли повністю відновити мій обліковий запис після тривалої перевірки. Дякую Lilith Games!
Люблю це! Справді так, але будь ласка, будьте обережні, не жадібні та платіть за перемогу, одержимі. Існує 865 різних місць, де можна придбати речі, які навіть нагадують вам принаймні зайти туди та одночасно видалити сповіщення, щоб найменше дратувати та збивати людей з пантелику. Я знаю, що ми живемо в той час, і кожна компанія це робить... але є різниця між тим, щоб попросити пожертвувати на чудову роботу або засунути комусь щось у горло, змушуючи його задихнутися... вітайте, хлопці. Люблю тебе великого часу!
Дуже звикає. Але ви, хлопці, повинні зосередитися на f2p. Не робіть занадто великої різниці між платними користувачами та користувачами f2p
Я навіть не можу зайти тому ця гра дуже погана це найгірша гра яку я колись гравця!!!!!!!!
Гра клас ставлю 4 зірки не 5 ну патамушто у всіх уравни 1000000000 а у мене 1 дайте пж, 10000 красних кристалів пж.
Ви, хлопці, зовсім відстойні. Перед грою було весело і все. Я любив грати в цю гру. Але тепер, після злиття, все, що мені дарує гра, — це розчарування. Це вже не весело. Цілий день я боюся, що люди нападуть на мене і заберуть мої ресурси. Таке відчуття, що ти хочеш, щоб поруч були лише китайці. Чи збираєтеся ви коли-небудь припинити об’єднання? Скажіть мені, в якому царстві найменше китайських гравців, а який із них більше ніколи не буде об’єднаний. Я не хочу припиняти грати, але можу це зробити.
Ви побачите, що прогрес заблокований за куленепробивним платним екраном. Система перекладу часто ображає або викликає плутанину. Перші кілька днів ігровий процес приносить задоволення, але потім ви зрозумієте, що це незбалансований безлад (сватання). Команда підтримки дуже не реагує. Люди часто витрачають смішні суми грошей, які, в свою чергу, відлякують інших гравців, які менші. Чомусь на деяких серверах (Chi до Eng) є настрої проти іноземців. Є ще, але у мене закінчилося місце
Підтримка нікчемна, ледве розуміє, в чому проблема, і автоматично відповідає. Усі події базуються на китайському часовому поясі, ціни на пакети в Китаї на 20-40% дешевші. Китайці ненавидять інші країни і ніколи не отримують покарання, а інші отримують до 3 місяців заборони спілкування в чаті.
Це дійсно весела гра, вам потрібно битися з монстрами, щоб отримати золото, дерево або зілля, зброю та броню🏅🏅це дійсно змагальна гра i І мені подобається, ви дійсно повинні отримати мистецтво завоювання, ви полюбите це через 2 дні це вразило мене, наскільки це дивовижно. Це просто дуже хороша h-гра, але я все-таки зробив її
Мені подобається все в грі, КРІМ неможливості повідомляти про гравців у грі. Деяка лексика та ненависть, які приходять через деяких гравців, є жахливими та відкладаючими. Немає жодного способу повідомити цих гравців і отримати санкції за їхню поведінку. Це має бути безпосередньо в грі КОЖНЯ гра такого характеру.
Я відчуваю, що тут є щось надзвичайно цікаве та захоплююче, гра дозволяє вам моделювати ваші реальні битви та стратегію, на відміну від інших ролевих ігр mmo. У ньому різні фракції, цікава механіка, веселі, якщо трохи хитромудрий герої. Я б сказав, що гра має один недолік, і це її надмірна залежність від преміальної валюти. Якби в грі було менше цього, але пропонуючи це як перевагу, якщо ви цього хочете, гра була б справді дивовижною. Виберіть, якщо вам подобаються повільні стратегічні ігри.
Дуже хороша і займальна гра, раджу друзі 👍👍👍👍
,грати можна
Абсолютно весела гра... ДО трьох місяців вони вирішують об’єднати ваш сервер з іншими серверами, включаючи сервери, які довше були в мережі. Вони намагаються компенсувати будівельні та військові предмети. Проблема в тому, що гравці зі старих серверів все ще мають вищі рівні героїв і атрибути, а також більше героїв і кращі предмети, ніж ви, тому що вони мали шанс зібрати більше і зробити більше подій. Гравці теж це знають і постійно кидають вам виклик і атакують вас, що руйнує гру